28.4.2011

China Glaze - Yellow Polka Dot Bikini



Heippa! Astetta eilistä energisempi bloggaaja täällä taas terve. Siinä missä eilinen meni siinä "en liikuta raajaanikaan kun väsyttää niin paljon ja olen ihan kankea" -olotilassa, tänään on ollut paljon energisempi päivä. Niin energinen, että kun kolmen aikaan käppäilin bussipysäkiltä kotiin, alkoi olla aika heikko fiilis kun unohdin syödä. Mulla on joku kammo siitä, että aina kun aurinko paistaa enkä oo juonut/syönyt pyörryn ihan varmasti.

Samalla / with flash
Mulla on selvästi tällä viikolla eniten himottaneet lakat, joiden käyttö on jostain syystä vain jäänyt ja lakat on hengailleet laatikossa. Elisen Models Ownin lisäksi tämänpäiväinen China Glazen Yellow Polka Dot Bikini on vain pyörinyt laatikossa. YPDB hyppäsi kuitenkin varman suosikkikeltaisekseni koska valkoisen päälle kerrostaessa, tämän neonsävy oli mielettömän kirkas ja lakka levittyi ongelmitta. Tiedän, että jos olisin lähtenyt tätä kerrostamaan paljaalle kynnelle, olisin tarvinnut varmasti miljoona kerrosta ja lakka ei olisi käyttäytynyt kovin hyvin. Tämän päälle vedin kerroksen Nfu Oh:n hippulakkaa 39 tai 40, en edes muista kumpi se niistä on ja omaksi ilokseni lakan sinertävät lastut muuttuivat neonkeltaisen päällä kivan oranssiksi (olisin halunnut käyttää GOSHin Rainbowta tämän kanssa, mutta mulla ei ole sitä nyt mukana). Kärkiin töpöttelin vielä sienellä China Glazen Treasure Chestiä.

Koska neonit on yleensä niin kirkkaita, että kamera sokaistuu, yritin olla fiksu ja odottaa alkuiltaan, jolloin luonnonvalo ei ole enää niin kirkasta (tai sitä ei ole niin paljon) ja ottaa kuvat vasta sitten. Lopputulos -> lakka toistuu juuri niin kuin pitääkin, sormet näyttävät harmailta. Ehkä tästä selvitään, kun se lakka on kuitenkin se pääpointti.



This week I have tested some of my untrieds finally. I've had China Glaze Yellow Polka Dot Bikini even longer than I've had the Models Own polish that I showed you yesterday. Now that I finally wore this polish, I fell in love with it. I used two coats over white and the polish was really nice and I didn't have any problems with it. I know that if I had started to put this on over just a base coat, it would've taken probably around five coats to be opaque and the application wouldn't have been nice but with the white base, this looked really nice. It's really a in-your-face neon but that's why I like it. I wanted t use GOSH Raindow over this one but I didn't have it with me so I had to use Nfu Oh 39 or 40. The Nfu Oh has blue-ish flakies and I really wanted to have something more warm toned over the yellow but I tried it out and luckily the flakies looked pretty orange over the yellow. I also sponged some gold glitter (China Glaze Treasure Chest) to the tips to finish up the look.

Because neons are usually so bright that my camera can't handle them, I tried taking pictures a little later in the evening when the sun isn't shining so bright anymore. I think in my pics the polish looks just how it's supposed to look but my finger are grey :D

5 kommenttia:

  1. aivan ihanan pirteät ja energiset kynnet, tykkään todella paljon! ♥

    VastaaPoista
  2. ihana toi Yellow Polka Dot Bikini :) oon sitä useamman kerran TD:ssä katsellut ;D

    VastaaPoista
  3. Kivat simppelit kynnet.:) kiitti ideasta, mulla ei oo nyt aikaa hirveen monimutkaisiin kynsiin koska omistan nyt koiranpennun joten laitan tämän nopeen ja kivan idean korvan taa.:)

    VastaaPoista
  4. Noora: kiitti (:

    Vilkku: suosittelen harkitsemaan ostamista, Pool Partyn ohella tällä saa täydelliset kesäkynnet! Ai niin ja Flip Flop Fantasyä kannattaa harkita kanssa :D

    Emmi: oi, millainen karvavauva sulla on? mä just mietin vähän aikaa sitten miten kaipaan meidän koiran pentuaikaa, kun se oli niin pieni ja pörröinen ja töpsötteli suloisesti paikasta toiseen :D

    VastaaPoista
  5. Toi lakka on kyllä tosi kiva! Itekkin omistan kun sain alennuksesta jopa 3 eurolla! Oli pakkohankinta:)

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...